O nas

Spoznajte nas.

O podjetju Repromat

Podjetje Repromat je bilo ustanovljeno leta 1990 v Črnomlju.
Danes imamo v lasti več kot 4155 m2 proizvodnih površin, kjer razpolagamo z raznimi stružnicami, rezkalnimi in vrtalnimi stroji, strojnimi škarjami, krožnimi in tračnimi žagami, CNC strojem za razrez pločevine in ostalimi specializiranimi stroji (bohrwerki) in orodji.
Smo edini v Beli krajini, ki imamo vso proizvodnjo obdelave kovin na enem mestu - torej vse od razreza pločevine (od 1 - 80 mm), varjenja, struženja, strojne obdelave (do 9 m), rezkanja, vrtanja pa vse do končno barvanega izdelka.

 

Naše glavne konkurenčne prednosti so znanje, sposobnost, izkušnje in iznajdljivost zaposlenih, z odzivnostjo in prilagodljivimi rešitvami pa upravičujemo pričakovanja svojih poslovnih partnerjev. S kratkimi dobavnimi roki, specifičnimi izdelki, odkrivanjem novih potreb na trgu, s skrajševanjem proizvodnih procesov, prilagojeno proizvodnjo in logistiko uspešno uresničujemo zahteve tudi najbolj zahtevnih kupcev. Ti prihajajo k nam predvsem iz Avstrije in Nemčije, sodelujemo pa tudi z ostalimi evropskimi trgi.

 

V Repromatu smo odprti za spremembe, spodbujamo izboljšave in želimo biti prepoznavni po kakovosti in urejenosti poslovanja. Svoj ugled in zaupanje v domačem ter predvsem tujem poslovnem okolju smo si dodatno utrdili s pridobitvijo certifikata bonitetne odličnosti AA za poslovno leto 2012 in 2013. Certifikat dokazuje, da spada Repromat med najuspešnejše in zanesljivejše poslovne subjekte v Sloveniji.

Pavel Strugar
prokurist in ustanovitelj podjetja
Ustanovitelj podjetja je bil Pavel Strugar, ki je v prostorih nekdanje tovarne Belt Črnomelj leta 1995 organiziral dokončanje nedokončane proizvodnje strojev za proizvodnjo betonskih izdelkov (zaradi stečaja podjetja Belt). Uspešnemu dokončanju proizvodnje gradbenih strojev v najetih prostorih in strojni opremi, je po treh letih sledila selitev v druge najete prostore, vendar z lastno strojno opremo. V letu 2003 je sledila selitev proizvodnje iz Črnomlja v lastne proizvodne prostore v Metliki. Orientacija proizvodnje za tuje kupce je bila pravilna. Sledila je močna investicijska aktivnost, tako v pogledu ureditve prostora, kot tudi dopolnjevanja strojne opreme. Tudi po odhodu v pokoj leta 2009, ko krmilo podjetja prevzame hčerka Janja, ostaja aktiven v podjetju, predvsem na področju investicij.

Vizitka podjetja

Naziv podjetja: Repromat, proizvodnja in storitve, d.o.o.

Davčna številka: SI19332572
Matična številka: 5329221000
Dejavnost: Kovinski izdelki in oprema; Ključavničarstvo; Kovinostrugarstvo
Dejavnost po SKD: C25.620 - Mehanska obdelava kovin
Datum ustanovitve: 9.3.1990
TRR: IBAN SI56 0243 0001 4491 556 (NLB d.d.); IBAN SI56 2900 0005 5159 586 (UNICREDIT BANKA SLOVENIJA d.d.)
 
Površina podjetja: 4.155 m( 2009 m2 - dvorišče , 2.146 m2 - proizvodna hala in poslovni prostori)
Lastništvo: 95 % Janja Strugar Dukovčič, 5 % M. Dukovčič
Število zaposlenih: 25

Zaposleni

 

“Želim, da se zaposleni zavedajo svojega prispevka in odgovornosti za skupen uspeh podjetja. Moram poudariti, da imam v svoje zaposlene veliko zaupanje in jih ob uspehih z veseljem pohvalim. Od vseh pa pričakujem odgovornost do dela. Prav tako pripadnost zaposlenih pomembno prispeva k uspehu in učinkovitosti podjetja ter dviga naš ugled v poslovnem okolju. Za nas je to iskrena usmerjenost v uresničevanje ciljev podjetja, ki vodijo k želenim in pričakovanim dosežkom.”

 

Janja Strugar Dukovčič, direktorica podjetja Repromat

 

Izleti in druženja